Afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN

Reserveer een dag of tijdslot.

Ik neem graag de tijd voor al mijn klanten. Maak snel en eenvoudig een reservering via onderstaand reserveringssyteem.  

Klik met de muis op een dag of tijdstip (op maandag en vrijdag) welke nog vrij is (te herkennen aan de groene kleur), vul je gegevens in.  De gewenste afspraak wordt direct  gereserveerd.

De agenda wordt realtime bijgewerkt dus u weet precies waar u aan toe bent.  Direct na boeking ziet u de dag oranje kleuren. Dat betekent dat ik dit moment direct voor u heb gereserveerd en de afspraak aan u zal bevestigen. Handig!

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. De tarieven die ik hanteer zijn hier te vinden.

Begeleiding per dag.

Een hele dag reserveren? Kies in onderstaande agenda de gewenste dag en ik plan het bezoek aan jullie bedrijf in. Uiteraard is het ook mogelijk een dag te reserveren voor online werkzaamheden. 
Bekijk de mogelijkheden bij de werkzaamheden. 

Online support per uur.

Elke maandag en vrijdag* bied ik remote support.  Dit is online hulp op afstand door schermovername.

Doordat de dag is opgeknipt in tijdsloten kan ik de gewenste online ondersteuning geven voor kleinere vragen, installatie of andere zaken. Bijvoorbeeld om een project aanpak te bespreken, te helpen met een CAM vraagstuk of het oplossen van problemen.

Kalender word geladen……
– Beschikbaar
01
– Geboekt
01
– Gereserveerd
01
– Tijdsloten (Gedeeltelijk geboekt)
Uw gegevens

Voornaam*: Achternaam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Locatie van de afspraak:  Online Op locatie (dinsdag t/m donderdag)

KijkOpKasten zal uw gegevens alleen verzamelen voor het maken en bevestigen van uw afspraak. Bij het accepteren gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden betalingscondities en verwerking van uw persoonsgegevens.

Accepteer voorwaarden 

Active Language:

FAQ - Afspraak Maken

Wat is het tarief?

KijkOpKasten wil graag zoveel mogelijk bedrijven helpen op het gebied van imos iX CAD CAM software. Daarom hanteer ik een bereikbaar tarief vanaf €10,- per 10 minuten voor online support. Voor de tarieven voor het maken van een afspraak of overige tarieven lees deze pagina.

Wat als ik eerst meer informatie wil?

Dat is natuurlijk mogelijk! Neem contact op via het contactformulier onderaan de website. Bellen of het sturen van een WhatsApp bericht kan ook. Hiervoor verwijs ik je graag door naar het kopje contact.

Hoe maak ik een afspraak?

Dit werkt het beste via de online agenda. Klik op de gewenste vrije datum en vul de gegevens in. Mijn systeem zal de boeking spoedig bevestigen. 

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Op al onze offertes, opdrachten, diensten en/of aanbiedingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Hoe ziet een afspraak eruit?

Een afspraak met KijkOpKasten is in veel gevallen een consult of training op maat. Samen bepalen we aan het begin van de dag de inhoud en prioriteren de punten. Daarna gaan we aan de slag. Tijdens de dag zal regelmatig contact zijn over de status. 

Wat als ik de software ergens anders heb gekocht?

Dat is geen probleem. KijkOpKasten werkt zonder onderhoudscontracten. Wij kunnen alle imos, WoodCADCAM en Homag iX producten ondersteunen en zijn officieel imos Partner op het gebied van ondersteunen van de software.