Afspraak maken

NIEUW

Support op maandag.

Vanaf december 2020 zal KijkOpKasten elke maandag beschikbaar zijn voor alle supportvragen. In de agenda zijn vanaf nu tijdsblokken te vinden voor het stellen van kleine vragen. 

Begeleiding per dag.

Een hele dag reserveren? Kies in onderstaande agenda de gewenste dag en ik plan het bezoek aan jullie bedrijf in. Uiteraard is het ook mogelijk een dag te reserveren voor online werkzaamheden. 
Bekijk de mogelijkheden bij de werkzaamheden. 

Support op maandag.

Vanaf december 2020 is het elke maandag mogelijk om support te boeken. Doordat de dag is opgeknipt in tijdsloten van een uur kan ik de gewenste online ondersteuning geven voor kleine vragen. Bijvoorbeeld om een project aanpak te bespreken, te helpen met een CAM vraagstuk of het oplossen van problemen. 

Plan je afspraak.

Ik neem graag de tijd voor al mijn klanten. Maak een afspraak via onderstaand reserveringssyteem. 

Dit werkt gemakkelijk. Klik met de muis op een dag of tijdstip (support op maandag) die nog vrij is (te herkennen aan de groene kleur), vul je gegevens in.  De gewenste afspraak is direct voor jou gereserveerd.

Deze agenda wordt realtime bijgewerkt dus je weet precies waar je aan toe bent.  Hulp nodig? Bekijk de video! Of bel met KijkOpKasten om het samen te doen. 

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. De tarieven die ik hanteer zijn hier te vinden. 

Kalender word geladen……
– Beschikbaar
27
– Geboekt
27
– Gereserveerd
27
– Gedeeltelijk geboekt

Naam*:

Bedrijfsnaam*:

Email*:

Telefoonnummer:

Opmerkingen:

FAQ - Afspraak Maken

Wat is het tarief?

KijkOpKasten wil graag zoveel mogelijk bedrijven helpen op het gebied van imos iX CAD CAM software. Daarom hanteer ik een bereikbaar tarief vanaf €10,- per 10 minuten voor online support. Voor de tarieven voor het maken van een afspraak of overige tarieven lees deze pagina.

Wat als ik eerst meer informatie wil?

Dat is natuurlijk mogelijk! Neem contact op via het contactformulier onderaan de website. Bellen of het sturen van een WhatsApp bericht kan ook. Hiervoor verwijs ik je graag door naar het kopje contact.

Hoe maak ik een afspraak?

Dit werkt het beste via de online agenda. Klik op de gewenste vrije datum en vul de gegevens in. Mijn systeem zal de boeking spoedig bevestigen. 

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Op al onze offertes, opdrachten, diensten en/of aanbiedingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Hoe ziet een afspraak eruit?

Een afspraak met KijkOpKasten is in veel gevallen een consult of training op maat. Samen bepalen we aan het begin van de dag de inhoud en prioriteren de punten. Daarna gaan we aan de slag. Tijdens de dag zal regelmatig contact zijn over de status. 

Wat als ik de software ergens anders heb gekocht?

Dat is geen probleem. KijkOpKasten werkt zonder onderhoudscontracten. Wij kunnen alle imos, WoodCADCAM en Homag iX producten ondersteunen en zijn officieel imos Partner op het gebied van ondersteunen van de software. 

Werkzaamheden

KijkOpKasten wordt vaak ingeschakeld voor de volgende werkzaamheden. Consultancy, training en advies. Op deze pagina zijn meer voorbeelden te vinden. Ik ben officieel imos Partner. Dit betekent dat ik de volgende werkzaamheden kan uitvoeren:

imos iX Training & cursus

Het trainen van uw medewerkers zorgt ervoor dat zij de nieuwe functies begrijpen en op de juiste manier weten toe te passen. Het volgen van een imos iX cursus is  mogelijk vanaf een dag. 

Engineering & Tekenwerk

Heeft u een tijdelijke imos iX tekenaar nodig? Of wilt u de database op de juiste wijze inrichten? Kijk Op Kasten biedt hulp op deze vlakken! 

Consultancy & begeleiding imos iX

Bestaande imos iX gebruikers komen verder door blijvend te investeren in het verder uitbouwen van kennis en ontwikkeling van de software. Huur mij in als adviseur voor uw bedrijfsprocessen. 

Installatie & Updates

Het installeren van uw imos iX software op computer en/of server of het uitvoeren van de laatste softwareupdates. Lees meer.  

Analyse & Advies

Bent u interieurbouwbedrijf, schrijnwerker of produceert u meubels van plaatmateriaal? KijkOpKasten denkt graag mee in uw productieproces op het gebied van software met ons ‘Vraag antwoord’ principe.

CNC & boorstraten postprocessors

KijkOpKasten heeft veel ervaring in het aansturen van uw (CNC) houtbewerkingsmachines in de productie. Middels CAD CAM software van imos of… daarbuiten.  

imos Plan of NET XML

Voor diverse klanten maak ik de imos Plan of imos NET configurator. Het schrijven van XML bestanden en het aanmaken van meubelbibliotheken in imos iX CAD behoort tot de mogelijkheden. 

Online support

KijkOpKasten levert tegen een betaalbaar tarief online support. Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina. 

Webshops & configurators

Ik ben actief met het ontwikkelen van een online webconfigurator.