1 jaar KijkOpKasten

Het begin van KijkOpKasten

KijkOpKasten bestaat 1 jaar en dat vieren we met bestaande én nieuwe klanten! Wie jarig is trakteert. Ontvang een heerlijke taart bij een nieuwe boeking. Maak nu een afspraak voor begeleiding, consultancy of  training en ik zorg voor wat lekkers bij de koffie*.

imos CAD CAM Vraag antwoord

“In de markt sta ik nu al bekend als de imos goeroe”

KijkOpKasten 2019

Op 1 augustus 2019 bezocht ik mijn eerste klanten als zelfstandig ondernemer.  Met mijn diensten kan ik ervoor zorgen dat bedrijven, werkend in de interieurbouw, slimmer kunnen werken. Dit kan door beter na te denken over bedrijfs- en productieprocessen met behulp van software. In de markt sta ik bekend als de ” imos goeroe” . Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van klanten met deze interessante software. Ik verzorg trainingen, consultancy ter plaatse of op afstand en help met het verder uitbouwen van de database.

Alexander van der Linden uw imos iX expert

Vanaf nu iedereen welkom

Vanaf dit moment kan ik nog meer bedrijven van dienst zijn.  Dus werk je met imos, HomagiX of WoodCADCAM? Ik help je graag om dit product nog beter in te zetten.  Ik maak ook voor jouw bedrijf graag een analyse hoe je de software beter kunt gebruiken en geef daarbij praktische tips hoe je dit zelf moet doen óf hoe ik daarbij kan helpen. Door mijn aantrekkelijke tarieven kan je mijn kennis al inhuren vanaf €75,- per uur.

KijkOpKasten 1 jaar

Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar. Ik heb hard gewerkt, zaken uitgeprobeerd en vooral veel geleerd. Ik heb, spijtig genoeg, soms nee moeten zeggen tegen sommige opdrachtgevers, maar ik heb  andere projecten met beide handen aangepakt.  Na dit eerste jaar is het tijd om te evalueren wat ik tot nu toe heb bereikt en om plannen te maken voor de komende tijd. Hieronder lees je een terugblik van  KijkOpKasten van het afgelopen jaar.

Kan dit ook voor jouw productie/ maakbedrijf een toevoeging zijn?

imos iX consultant begeleiding

imos iX configurator

Zo heb ik mij gespecialiseerd in de imos iX configurator. Deze imos iX Plan versie van de software maakt het mogelijk om imos in te zetten in het verkoopproces. Deze software heeft een versimpelde interface (uiterlijk van de software) t.o.v. de uitgebreide versie van imos en door het programmeren van je eigen vragenspel maakt je verkoper in een handomdraai zijn offerte. Tot nu toe werd deze software in Nederland en België nog weinig gebruikt maar daar is sinds kort verandering in gekomen met twee mooie projecten waarover ik later meer over zal vertellen.

imos ix CAD

Het 10 minuten gesprek

Ook introduceerde ik het zogenaamde ’10-minuten gesprek’. Tijdens deze 10 minuten kan je een korte vraag beantwoord krijgen met mijn ‘Remote support’ tool. Met dit programma kijk ik mee op je scherm en kan ik zo vrijwel elk probleem oplossen of een hint in de juiste richting geven. Regelmatig maak ik een korte instructie video welke online gepubliceerd wordt. Makkelijk om even terug te kijken.

online support imos

KijkOpKasten op Youtube

Verder is KijkOpKasten dit jaar op Youtube verschenen. Hier staan zowel korte als langere instructie video’s. Deze service is belangrijk omdat meer klanten aangeven dat instructie via een video de beste manier van leren is. Vergeet je dus vooral niet te abonneren.

greeploze keukens

Coronaproof zakendoen

Door het Corona virus, moest ook ik mijn werkwijze aanpassen.  In plaats van de klant te bezoeken, werden de werkzaamheden vrijwel alleen maar online uitgevoerd. Het voordeel van de nieuwe imos iX 2019 versie is dat ik gewoon – op afstand – op mijn eigen licentie kan werken om de klant te ondersteunen.  Via videobellen hadden we contact en de projecten konden vrijwel gewoon doorgaan. Juist in tijden van crises is het goed om slimmer te werken met software.

Trainingen

Het trainen van medewerkers is nog altijd erg zinvol. Onlangs rondde ik mijn eerste cursus af met het boek van Peter van de Laarschot. Dit boekt vormt een prima basis om er als beginnende imos tekenaar mee aan de slag te gaan. Doordat ik al jaren trainingen geef, kan ik inspelen op de vraag van de klant en op vrijwel elke situatie. Trainingen bij KijkOpKasten zijn altijd per bedrijf. Zo is er persoonlijke aandacht voor iedere medewerker.

KijkOpKasten webshop

Onlangs opende ik de KijkOpKasten webshop.

Hierin publiceer ik items die jouw imos database nog meer mogelijkheden geven. Om kosten te besparen  tref je hier voorbeelden aan van eerder geleverd werk tegen aantrekkelijke tarieven.  Deze service zorgt ervoor dat je naast iFurn nog andere mogelijkheden hebt om slimmer te werken.

lade uitvulling uitvulstuk

imos partner

Door nauwe samenwerking met imos partners wereldwijd is er altijd wel een oplossing. Ik heb eerder op het hoofdkantoor van imos meegewerkt aan ondersteuning van de nieuwe CAM iX. Hierdoor heb ik veel oplossingen voorbij zien komen en suggesties kunnen doen voor het verder verbeteren van de software.

KijkOpKasten mag jouw bedrijf dus ook officieel ondersteunen met jouw imos producten.

KijkOpKasten 1 jaar en toch al 13 jaar ervaring

Kortom: nog meer ideeën krijgen vorm.  De agenda’s lopen vol.  We hebben veel bereikt voor de interieurbouwer. Door mijn ervaring te delen met imos gebruikers kunnen zij rekenen op goede service voor een betaalbare prijs.

Ik kom graag weer met je in contact. Je mag me bellen op : 00316 – 1202 5497. Laten we vrijblijvend overleggen wat KijkOpKasten voor jouw bedrijf kan betekenen.

* Maximaal 1 taart per bedrijf.