imos iX 2021 Artikel Designer

Een van de nieuwe functionaliteiten van imos iX 2021 is de volledig vernieuwde Artikel Designer. In dit artikel leest u er meer over. Of bekijk de video waarbij ik de functie demonstreer.

Nieuwe artikel designer

Met de nieuwe Artikel designer in imos iX 2021 tekent u parametrische meubels op maat. Het voordeel van de nieuwe Artikel Designer is dat deze direct vanuit de ACad omgeving werkt. Er is dus geen losse pop-up meer. Hierdoor blijft de focus op de tekening. Een aantal zaken zijn voor nieuwe en bestaande tekenaars makkelijker te bereiken. Zo is de diepte verdeling eindelijk toegevoegd. Ook kan nu makkelijk een artikel afbeelding worden gemaakt en toont de software nu alle functies op een logischere plek.  En het grootste voordeel? Er is geen losse pop-up meer!

 

imos iX Artikeldesigner in imos iXplorer Ontwerp je kast uit imos iX CAD

 

Bekijk nu de video

In de volgende video demonstreer ik de nieuwe Artikel Designer.  Gewoon te vinden op het Youtube kanaal van KijkOpKasten.

 

 

Alle designers op één plek

Alle designers zitten nu op één plek in de software interface. Hierdoor moet het voor nieuwe gebruikers de software makkelijker kunnen aanleren. Ook kan de Artikel Designer nu makkelijker op een tweede scherm worden gedockt wat ervoor zorgt dat je tekenvenster groot blijft.

 

 

imos iX 2021 laten installeren

De nieuwe versie van imos iX 2021 is beschikbaar vanaf oktober 2021. Uiteraard zal Kijk Op Kasten deze versie weer volledig ondersteunen. We helpen u graag bij installatie en geven uw medewerkers de nodige training voor optimaal gebruik. Maak gebruik van onze update training. Hierin geven we praktische tips hoe u de nieuwe functies kunt gebruiken. Laat ons weten wanneer u de nieuwe versie wil gebruiken. Maak een afspraak in mijn agenda.