imos iX Rapportages

Imos iX Rapportages

Met imos iX Rapportages kunt u vrijwel elke data vanuit uw imos iX database exporteren. Een rapport kan helpen om het werk sneller gedaan te krijgen of database-informatie inzichtelijk te krijgen. KijkOpKasten bouwt uw imos iX rapport op maat. Of misschien hebben we uw gewenste rapport al in onze beschikking! In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden van het maken van een rapportage. 

Een rapport; wat is het?

Een rapport kan van alles zijn. Vaak zal dit document worden geprint maar deze kan ook als PDF formaat worden aangeboden. Vanuit de imos interface kunnen één of meerdere rapporten met één klik worden gegenereerd. Eventueel zelfs tijdens het opslaan van een tekening of order. Met een rapport kunt u bijna elke data wat in de database is opgeslagen printen om snel overzicht te krijgen. Een rapportage kan ook een label zijn welke op de te produceren onderdelen kan worden geplakt. Om te controleren welke rapporten imos iX standaard aanbied gaat u naar ‘Tabblad Uitgave, Rapporten’. Hier vind u standaard al mooie en overzichtelijke rapporten terug.

rapporten openen

Geen standaardrapporten? Kom in contact! 

Ziet u hier geen standaard rapportages? Dan helpt KijkOpKasten u graag om deze te installeren. Op deze wijze vind u snel uit wat imos out-of-the-box al aanbied. Zo zijn er lijsten die u kunt afdrukken voor productie. Hierop staan bijvoorbeeld de zaag en afgewerkte maten, kantenbandinformatie, paneelnaam en meer. Of heeft u meer aan een lijst waarbij u alle gebruikte verbinderbeslag in een overzicht ziet staan?

Werk slimmer met een imos iX Rapportages op maat

Bedrijven in de interieurbouw zijn gewend om elke dag met maatwerk bezig te zijn.  Daarom is het van belang om de juiste informatie naar voren te brengen. Informatie die betrekking hebben op het productieproces, tijdens de plaatsing of voor analyse doeleinden. KijkOpKasten maakte rapporten op maat voor diverse toepassingen. Zo werkte wij aan een sticker voor samengestelde panelen (zodat je precies weet welke items er bij elkaar horen) en wanneer deze in productie moeten worden genomen. Ook is er een rapport ontstaan om meer informatie te krijgen over de positie en eigenschappen van een lade in een kast.

Uiteraard is een maatwerk rapport voorzien van uw eigen logo en de gewenste data. Bespreek de mogelijkheden van een imos iX rapportage op maat door een mailtje te sturen of even te bellen. Dat kan via de volgende contactpagina. 

Voorbeelden rapportages

Een aantal voorbeeld rapportages heb ik onder de volgende links toegevoegd. Uiteraard zijn deze rapporten altijd op maat te maken. Zo wordt hier gewerkt met een imos logo, en deze kunnen we vervangen. Ook staat hier misschien teveel informatie op en mist u andere gegevens. Ook dit is vaak geen probleem. Bespreek de mogelijkheden en we brainstormen over wat ik voor jullie bedrijf kan betekenen.

Techniek report builder

Op de achtergrond van imos staat de database tot beschikking van de gebruiker. Soms is het behoefte aan het verkrijgen van meer informatie. Dat kan met rapporten. Deze rapporten worden op maat gemaakt in het programma ‘Report Builder’ een product van Microsoft.  Als u de juiste softwarelicentie heeft kunt u zelf rapporten aanmaken!