Consultancy imos iX

WoodIntelligence is een onafhankelijke consultancy partner voor het CAD CAM softwareprogramma imos iX en Homag iX  (voorheen WoodCADCAM). Wij ondersteunen klanten door  online consultancy.  Consultants en trainers van WoodIntelligence hebben ruime ervaring met de producten van imos AG en kunnen u goed helpen met vrijwel elk vraagstuk. Wij geven onafhankelijk advies: wij ondersteunen de software en houden ons niet bezig met de verkoop hiervan. 

Imos iX Consultancy

Een gespecialiseerde consultant helpt u bij een software (her) implementatie. Door het overdragen van kennis en het aanleren van (nieuwe) software functies aan uw gebruikers haalt u alle mogelijkheden uit de software. WoodIntelligence is imos Partner en verleent ondersteuning vanaf één uur. Heeft uw softwareleverancier geen tijd, niet de juiste kennis of wilt u een second opinion? WoodIntelligence helpt u graag. Een goed ingerichte database zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken.

Contact

Om in contact te komen kunt u gebruik maken van onze boekingsagenda. Voor nieuwe klanten is het eerste half uur zonder kosten. We hanteren een aantrekkelijk online ondersteuningstarief. Deze zijn hier te bekijken. We maken graag kennis. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op. Vanuit Europa ondersteunen we klanten wereldwijd.