Kom in contact

KijkOpKasten_cotnact
CONTACT

Kom in contact op jouw manier. Bel, app of stuur een e-mail.

Het is op diverse manieren mogelijk om in contact te komen. Stuur een WhatsApp bericht, een e-mail of boek een afspraak via mijn online agenda. We kunnen altijd even bellen om de vraag door te nemen. 

Support op afstand? Ook dit is mogelijk. Bekijk eens de mogelijkheden van mijn ‘10-minuten gesprek‘ of boek een tijdsblok tijdens ‘Support op Maandag‘.  Middels mijn ‘remote desktop‘ software kijk ik via een beveiligde verbinding mee op het scherm. Wel zo makkelijk. 

Voor alle tarieven lees hier verder. 

Stuur mij een WhatsApp berichtje.

Het liefste neem ik de tijd voor mijn klanten. Wanneer de vraag niet dringend is vraag ik om eerst even een berichtje via WhatsApp te sturen. Dan bel ik later even terug of stuur een kort antwoord op de vraag.

Een e-mail op zijn tijd.

Stuur een e-mail. Via onderstaand mailformulier kan een bericht worden gestuurd. Je mag binnen 48 uur antwoord verwachten en anders laat ik het je altijd even weten. Geen antwoord binnen deze tijd? Controleer of de e-mailfilters zo staan ingesteld dat kijkopkasten.nl als veilig is aangemerkt.

De beller is sneller.

Overleg per telefoon? Geen probleem. Mocht ik tijdelijk in gesprek zijn spreek dan de voicemail in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug. Bel naar: 00316 1202 5497

Het 10-minuten gesprek. First Class Remote support voor een eerlijke prijs.

Soms kan 10 minuten genoeg zijn om je in de software op weg te helpen. Daarom heeft KijkOpKasten het ’10-minuten gesprek’. Dit is ‘first class online support’ waarbij ik jou help met een vraagstuk in de CAD CAM software. Met mijn ‘Remote Desktop software’ kan ik indien gewenst meekijken via een beveiligde verbinding op jouw scherm.

Support op afstand voor imos/ WoodCADCAM is in overleg te boeken. Stuur een WhatsApp bericht en ik neem snel contact op.

Online imos CAD CAM support. Vanaf €10,- voor 10 minuten. 

Hoewel persoonlijk contact bij mij de voorkeur heeft kan online support in veel gevallen de oplossing bieden. *Online support kost €10,- per 10 minuten en is dus extra aantrekkelijk voor de kleine vragen. (Exclusief BTW)

Remote Support.

Zit je met een vraag en krijg je dit niet opgelost? Ik help je graag met mijn hulp op afstand applicatie.

Support via een zogenaamde remote desktop verbinding toont mij jouw scherm zoals jij dat ook voor je ziet. Zo kan ik je snel ondersteunen met vrijwel elk vraagstuk.

Makkelijk. Snel. Betaalbaar.
Gebruik van Remote Support kost €10,- per 10 minuten*.

RESERVEER JOUW MOMENT

Boek direct een afspraak.

Handig; mijn agenda staat gewoon online. Zoek een geschikte datum, vul de gegevens in en klik op verzenden. 

VRAGEN? LAAT HET ME WETEN VIA E-MAIL.

Stuur een e-mail