Kom in contact

KijkOpKasten_cotnact

Kom in contact. Bel, app of stuur een e-mail.

Het is op diverse manieren mogelijk om in contact te komen. Stuur een WhatsApp bericht, een e-mail of boek een afspraak via mijn online agenda. We kunnen altijd even bellen om de vraag door te nemen. 

Support op afstand? Ook dit is mogelijk. Bekijk eens de mogelijkheden van mijn ‘10-minuten gesprek‘.  Middels mijn ‘remote desktop‘ software kijk ik via een beveiligde verbinding mee op het scherm. Wel zo makkelijk. 

Voor alle tarieven lees hier verder. 

Stuur mij een WhatsApp berichtje.

Het liefste neem ik de tijd voor mijn klanten. Wanneer de vraag niet dringend is vraag ik om eerst even een berichtje via WhatsApp te sturen. Dan bel ik later even terug of stuur een kort antwoord op de vraag.

Een e-mail op zijn tijd.

Stuur een e-mail. Via onderstaand mailformulier kan een bericht worden gestuurd. Je mag binnen 48 uur antwoord verwachten en anders laat ik het je altijd even weten. Geen antwoord binnen deze tijd? Controleer of de e-mailfilters zo staan ingesteld dat kijkopkasten.nl als veilig is aangemerkt.

De beller is sneller.

Overleg per telefoon? Geen probleem. Mocht ik tijdelijk in gesprek zijn spreek dan de voicemail in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug. Bel naar: 00316 1202 5497

Het 10-minuten gesprek. First Class Remote support voor een eerlijke prijs.

Soms kan 10 minuten genoeg zijn om je in de software op weg te helpen. Daarom heeft KijkOpKasten het ’10-minuten gesprek’. Dit is ‘first class online support’ waarbij ik jou help met een vraagstuk in de CAD CAM software. Met mijn ‘Remote Desktop software’ kan ik indien gewenst meekijken via een beveiligde verbinding op jouw scherm.

Support op afstand voor imos/ WoodCADCAM is in overleg te boeken. Stuur een WhatsApp bericht en ik neem snel contact op.

Online imos CAD CAM support. €10,- voor 10 minuten. 

Hoewel persoonlijk contact bij mij de voorkeur heeft kan online support in veel gevallen de oplossing bieden. *Online support kost €10,- per 10 minuten en is dus extra aantrekkelijk voor de kleine vragen. (Exclusief BTW)

 

Remote Support.

Zit je met een vraag en krijg je dit niet opgelost? Ik help je graag met mijn hulp op afstand applicatie.

Support via een zogenaamde remote desktop verbinding toont mij jouw scherm zoals jij dat ook voor je ziet. Zo kan ik je snel ondersteunen met vrijwel elk vraagstuk.

Makkelijk. Snel. Betaalbaar.
Gebruik van Remote Support kost €10,- per 10 minuten*.

Boek direct een afspraak.

Handig; mijn agenda staat gewoon online. Zoek een geschikte datum, vul de gegevens in en klik op verzenden. 

Werkzaamheden

KijkOpKasten wordt vaak ingeschakeld voor de volgende werkzaamheden. Consultancy, training en advies. Op deze pagina zijn meer voorbeelden te vinden. Ik ben officieel imos Partner. Dit betekent dat ik de volgende werkzaamheden kan uitvoeren:

imos iX Training & cursus

Het trainen van uw medewerkers zorgt ervoor dat zij de nieuwe functies begrijpen en op de juiste manier weten toe te passen. Het volgen van een imos iX cursus is  mogelijk vanaf een dag. Kijk Op Kasten biedt indien gewenst ook trainingen aan in de avonden! 

Lees meer

Engineering & Tekenwerk

Heeft u een tijdelijke imos iX tekenaar nodig? Een vacature?  Of wilt u de database op de juiste wijze inrichten? Kijk Op Kasten biedt hulp op deze vlakken!  Ik heb meer dan 13 jaar ervaring met de imos software en kan mij snel aanpassen aan de klant. 

Lees meer

Consultancy & begeleiding imos iX

Bestaande imos iX gebruikers komen verder door blijvend te investeren in het verder uitbouwen van kennis en ontwikkeling van de software. Huur mij in als adviseur voor uw bedrijfsprocessen of laat uw bestaande database uitbreiden om slimmer te kunnen werken.

Lees meer

Installatie & Updates

KijkOpKasten helpt met het installeren van uw imos iX software op computer en/of server of met het uitvoeren van de laatste software-updates. In veel gevallen kan dit online. 

Lees meer.  

Analyse & Advies

Bent u interieurbouwbedrijf, schrijnwerker of produceert u meubels van plaatmateriaal? KijkOpKasten denkt graag mee in uw productieproces op het gebied van software met ons ‘Vraag antwoord’ principe.

CNC & boorstraten postprocessors

KijkOpKasten heeft veel ervaring in het aansturen van uw (CNC) houtbewerkingsmachines in de productie. Middels CAD CAM software van imos iX of… daarbuiten.  Wij installeren postprocessors en richten deze in voor de gewenste productie workflow.

imos Plan of NET XML

Voor diverse klanten maak ik de imos Plan of imos NET configurator. Met deze configurators tekent u geen kasten meer maar klikt u deze simpelweg in elkaar door het maken van keuzes. 
 Het schrijven van XML bestanden en het aanmaken van meubelbibliotheken in imos iX CAD behoort tot de mogelijkheden. 

Lees meer

Online support

KijkOpKasten levert tegen een betaalbaar tarief online support.  Via onze Remote Support Software loggen we via een beveiligde verbinding in op uw computer om mee te kijken. Een project wat niet kan wachten? Of een vraag die niet onder uw support van uw leverancier valt? KijkOpkasten komt te hulp! Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina. 

Lees meer

Webshops & configurators

Ik ben actief met het ontwikkelen van een online webconfigurator.