Agenda

Afspraak = Afspraak

Ik ben iemand die staat voor ouderwetse service met een moderne twist. Omdat ik graag de tijd neem voor mijn klanten, ben ik het beste bereikbaar per WhatsApp. Laat mij weten wat ik voor jullie kan betekenen en ik antwoord zo snel mogelijk.

Hieronder vind je mijn online agenda.  Deze is real time bijgewerkt, zo weet je precies wanneer ik beschikbaar ben. 

Ik ben iemand die duidelijk communiceert en werkzaamheden vastlegt. Ik denk graag mee om bestaande werkwijzen (stap voor stap) te verbeteren. 

Meer weten? Bekijk de FAQ of kom in contact. Vragen staat vrij! 

Agenda

Het is mogelijk om een reservering te maken met het onderstaande systeem.


Algemene voorwaarden zijn van toepassing. De tarieven die ik hanteer zijn hier te vinden. 


Klik op de gewenste datum of data en vul het onderstaande formulier in.

Calendar is loading…
– Beschikbaar
01
– Geboekt
01
– Gereserveerd
01
– Tijdsloten (Gedeeltelijk geboekt)
Uw gegevens

Voornaam*: Achternaam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*:

Telefoonnummer:

Locatie van de afspraak:  Online Op locatie (dinsdag t/m donderdag)

KijkOpKasten zal uw gegevens alleen verzamelen voor het maken en bevestigen van uw afspraak. Bij het accepteren gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden betalingscondities en verwerking van uw persoonsgegevens.

Accepteer voorwaarden 

Active Language:

FAQ - Afspraak Maken

Wat is het tarief?

KijkOpKasten wil graag zoveel mogelijk bedrijven helpen op het gebied van imos iX CAD CAM software. Daarom hanteer ik een bereikbaar tarief vanaf €10,- per 10 minuten voor online support. Voor de tarieven voor het maken van een afspraak of overige tarieven lees deze pagina.

Wat als ik eerst meer informatie wil?

Dat is natuurlijk mogelijk! Neem contact op via het contactformulier onderaan de website. Bellen of het sturen van een WhatsApp bericht is ook mogelijk. Hiervoor verwijs ik je graag door naar het kopje contact.

Hoe maak ik een afspraak?

Dit werkt het beste via de online agenda. Klik op de gewenste vrije datum en vul de gegevens in. Mijn systeem zal de boeking spoedig bevestigen. 

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Op al onze offertes, opdrachten, diensten en/of aanbiedingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Hoe ziet een afspraak eruit?

Een afspraak met KijkOpKasten is in veel gevallen een consult of training op maat. Samen bepalen we aan het begin van de dag de inhoud en priorizeren de punten. Daarna gaan we aan de slag. Tijdens de dag zal regelmatig contact zijn over de status. 

Werkzaamheden

KijkOpKasten wordt vaak ingeschakeld voor de volgende werkzaamheden. Consultancy, training en advies. Op deze pagina zijn meer voorbeelden te vinden. Ik ben officieel imos Partner. Dit betekent dat ik de volgende werkzaamheden kan uitvoeren:

imos iX Training & cursus

Het trainen van uw medewerkers zorgt ervoor dat zij de nieuwe functies begrijpen en op de juiste manier weten toe te passen. Het volgen van een imos iX cursus is  mogelijk vanaf een dag. 

Engineering & Tekenwerk

Heeft u een tijdelijke imos iX tekenaar nodig? Of wilt u de database op de juiste wijze inrichten? Kijk Op Kasten biedt hulp op deze vlakken! 

Consultancy & begeleiding imos iX

Bestaande imos iX gebruikers komen verder door blijvend te investeren in het verder uitbouwen van kennis en ontwikkeling van de software. Huur mij in als adviseur voor uw bedrijfsprocessen. 

Installatie & Updates

Het installeren van uw imos iX software op computer en/of server of het uitvoeren van de laatste softwareupdates. Lees meer.  

Analyse & Advies

Bent u interieurbouwbedrijf, schrijnwerker of produceert u meubels van plaatmateriaal? KijkOpKasten denkt graag mee in uw productieproces op het gebied van software met ons ‘Vraag antwoord’ principe.

CNC & boorstraten postprocessors

KijkOpKasten heeft veel ervaring in het aansturen van uw (CNC) houtbewerkingsmachines in de productie. Middels CAD CAM software van imos of… daarbuiten.  

imos Plan of NET XML

Voor diverse klanten maak ik de imos Plan of imos NET configurator. Het schrijven van XML bestanden en het aanmaken van meubelbibliotheken in imos iX CAD behoort tot de mogelijkheden. 

Online support

KijkOpKasten levert tegen een betaalbaar tarief online support. Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina. 

Webshops & configurators

Ik ben actief met het ontwikkelen van een online webconfigurator.