Freelance AutoCAD

Uitbesteden van uw CAD tekenwerk met behulp van het ‘Vraag/Antwoord’ principe.

Tekenwerk voor de interieurbouw uitbesteden? Ik ontwikkelde het ‘Vraag/Antwoordprincipe’. Door het toepassen van deze  manier van construeren kan 3D AutoCAD tekenwerk voor maatwerk meubels makkelijker worden uitgevoerd.
 

Plaats een aanvraag voor het uitbesteden van AutoCAD tekenwerk.

Bent u een interieurbouw bedrijf, meubelmakerij of schrijnwerkerij en krijgt u het tekenwerk of de werkvoorbereiding van maatwerk meubels niet op tijd klaar?
 
Gebruik het ‘Vraag/Antwoord’ principe om uw werk aan KijkOpKasten uit te besteden.Op deze manier kan ik met de gegeven informatie  efficiënter werken. Dat vertaalt zich in de prijs voor extern uitbesteden van tekenwerk en werkvoorbereiding.
 

Doe een aanvraag en ontvang informatie binnen 24 uur.

Freelance 3D AutoCAD tekenwerk voor de interieurbouw. Vraag nu een offerte aan door gebruik te maken van het ‘Vraag Antwoordprincipe’. Upload de documenten en verstuur. Binnen 24 uur zal KijkOpKasten de aanvraag beoordelen en aangeven wat de prijs, en oplevertermijn kan zijn. 

Stap 1 : VUL IN

Klik hieronder om een standaard vragenlijst voor het ‘Vraag Antwoord Principe’ te starten. Zo hebben we in 5 minuten duidelijk waar we over praten. 

STAP 2 : UPLOAD

Upload schetsen met duidelijke afmetingen. Omschrijf alles wat nodig is om de offerte te kunnen maken. 

STAP 3 : verstuur

Stuur de gegevens op zodat we de aanvraag voor het tekenwerk, calculatiewerk, e.d. kunnen maken. Geef op wat de gewenste termijn van oplevering is. 

prototype AutoCAD 3D

Drukte? Nog steeds een open vacature? Meubelprototype nodig?

Is uw werkvoorbereiding of tekenafdeling (tijdelijk) te druk? Wilt u slimmer werken en bent u hiervoor op zoek naar nieuwe prototypes? Denk eens na over uw meubels. Wellicht kunnen deze beter worden uitgedacht en ook met vragen (semi)-automatisch worden uitgewerkt. Dit bespaart tijd en geld!
 
KijkOpKasten biedt de oplossing voor de interieurbranche. Verzamel de informatie, vul de vragenlijst in en ontvang een offerte voor de gewenste manier van uitwerken. 
 

Als KijkOpKasten tekent. Kan ik dit nog wijzigen? 

Hoewel het ‘Vraag/Antwoord Principe’ ervoor zorgt dat we duidelijk krijgen hoe het meubel er precies uitziet mag het ontwerp één keer kosteloos worden gewijzigd. Verder zijn de kasten altijd parametrisch opgebouwd en daardoor makkelijker qua maat aan te passen in vergelijking tot een traditionele 2D-AutoCAD tekening.

 

Meubels getekend in 3D kunnen indien gewenst gekoppeld worden aan CNC-machines middels CAD/CAM software. 

 
 
 
 
IMOS TRAINING

Een simpel 3-stappenplan om uw AutoCAD tekenwerk uit te besteden

Om aan de slag te gaan moeten we precies weten hoe het meubel er uit komt te zien.
Niet elke kast is hetzelfde. Elk interieurbouwbedrijf hanteert zijn eigen principes. Daarom hanteer ik het volgende stappenplan. En dat is in ontwikkeling. Op elke plek kan worden aangegeven of er nog extra wensen zijn. 
 
  1. Vul het ‘Vraag/Antwoord Principe‘ in.
  2. Voeg schetsen en/of aanvullende informatie bij.
  3. Ontvang binnen 24 uur een offerte mét opleverdatum indicatie.
 

Jarenlange ervaring

Doordat ik jarenlang bij verschillende interieurbouwbedrijven heb geholpen om de productie aan te sturen met CAD/CAM software als imos iX en Homag iX weet ik dat veel plaatverwerkende bedrijven allemaal hun eigen manier hebben ontwikkeld om een meubel of kast in elkaar te zetten. 

Dit zorgt ervoor dat er een veelheid aan keuzes is ontstaan en dat het bijna onmogelijk is om tekenwerk uit te besteden. Door het stellen van de juiste vragen breng ik de signatuur van de interieurbouwer terug in het meubel en zal uw opdrachtgever niet merken dat dit door een externe freelancer is uitgetekend.
 
imos CAD CAM Vraag antwoord

Het vraag antwoord principe in eigen bedrijf gebruiken en customizeren

Wilt u geen werk uitbesteden maar wel slimmer meubels uitwerken? Denk dan eens aan een goed CAD/CAM programma. Ook ik gebruik software waarin ik de flexibiliteit heb ingebracht. Ik kan u adviseren en meedenken in het bedrijfsproces om deze truc ook bij u toe te passen. Als 70% van uw maatwerk kasten al op deze wijze kan worden geautomatiseerd dan behaald u al enorme tijd- en kostenreductie!

Basic Render

Indien gewenst kan er een fotorealistische presentatie worden gemaakt van het getekende 3D-object. Laat dit weten in de omschrijving van het project en ik maak een basic renderafbeelding.

 
3d Autocad imos greeploos

Gespecialiseerd in 3D modellen van meubels van plaatmateriaal

Ik ben gespecialiseerd in meubels gemaakt van plaatmateriaal. Met behulp van de juiste vragen ontstaat een 3D AutoCAD model waar stuklijsten en bestellijsten gegenereerd kunnen worden. Deze kunnen, indien gewenst, kant en klaar aangeleverd worden om direct door te sturen naar opdrachtgevers of om gelijk te produceren. Ik teken geen plattegronden, mijn focus is alleen op de 3D modellen van de maatwerk kasten.

Uiteraard is de tekening in 3D te importeren en te bekijken in de diverse versies van AutoCAD.


Plaats hier de aanvraag

En geef uw gegevens op:

 

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Het vraag Antwoord Principe voor uw bedrijf

Abboneer op de socials

Voor nieuwe instructievideo’s, handige tips en dergelijke. 

connect with us