Online Remote support imos iX

KijkOpKasten biedt ‘Online Remote Support’. Met onze support applicatie ondersteun ik imos iX klanten tegen betaalbare tarieven. Al vanaf 10 euro per 10 minuten help ik jou met je vraagstuk over de imos iX software. Ik heb meer dan 13 jaar ervaring met de software. Hierdoor kan ik vrijwel elk vraagstuk oplossen. 

Remote support is (helpdesk) hulp op afstand. Ik neem als het ware jouw computerscherm over terwijl jij meekijkt. Zo laat ik precies zien hoe iets werkt of – indien gewenst – kan ik op afstand de gevraagde zaken uitvoeren. 

imos ix support online helpdesk

Remote Support.

Zit je met een vraag en krijg je dit niet opgelost? Ik help je graag met mijn hulp op afstand applicatie.

Support via een zogenaamde remote desktop verbinding toont mij jouw scherm zoals jij dat ook voor je ziet. Zo kan ik je snel ondersteunen met vrijwel elk vraagstuk.

Makkelijk. Snel. Betaalbaar.
Gebruik van Remote Support kost €10,- per 10 minuten*.

Direct inbellen voor imos iX support? Kom nu in contact!

 

Wil je direct weten of ik je nu kan helpen? Stuur dan een ‘ WhatsApp‘  bericht via deze website of bel.  Vervolgens download je de ‘Online Remote support’  applicatie van de website om mij toegang te verlenen op jouw computer. 

Dit kan je doen via het kader aan de linkerzijde van deze pagina. Zodra ik het bericht gelezen heb probeer ik zo spoedig mogelijk een tijdstip te communiceren of ik bel direct even terug.

Openingstijden support

Alleen op afspraak. (Maar dat kan vaak dezelfde dag)

Het inboeken van support werkt op basis van een afspraak. Die maak je makkelijk en snel via een mailtje, WhatsApp of telefoontje. Je kan ook een dagdeel of dag bij mij boeken. ​Dit doe je via mijn online agenda.

Elke werkdag. 08:00 tot 17:00 uur

KijkOpKasten verleent elke werkdag online support van 08:00 tot 17:00 uur.

Online helpdesk support imos iX

GEWOON ZONDER ONDERHOUDSCONTRACT

Veel vragen die door KijkOpKasten worden behandeld worden niet door uw softwarepartner afgehandeld.

Dit komt meestal omdat vragen betrekking hebben op nieuwe wensen en dus geen ‘helpdesk’ vraag zijn. 

KijkOpKasten mag u helpen met alle voorkomende vragen die met het imos iX programma te maken hebben. Denk aan software en installatie, meubelconstructie, CAD/CAM en dergelijke. Wij werken niet met onderhoudscontracten. Dat betekent dat u altijd bij ons terecht kunt. Ook als de vraag volgens uw softwarepartner geen onderdeel is van het onderhoudscontract.

begeleiding door Alexander zelf

Het 10 minuten gesprek

KijkOpKasten houdt het graag simpel. Daarom hanteren wij aantrekkelijke tarieven om helpdesk support voor de imos CAD CAM software voor iedereen bereikbaar te houden. We introduceerden het zogenaamde ’10 minuten gesprek’. Dit omdat de meeste kleine vragen binnen tien minuten kunnen worden opgelost. Duurt het beantwoorden van de vraag onverhoopt langer? Dan is het natuurlijk geen probleem. In dit geval betaald u simpelweg een veelvoud van 10 minuten. Ook betaald u geen reiskosten of opstartkosten. Een volledig overzicht van onze tarieven is op deze pagina te lezen.

 

Bepaal je aanvliegroute

Even brainstormen? Maak gebruik van onze online support oplossingen.

Veel beginnende gebruikers van de imos iX CAD CAM software willen soms even brainstormen wat de beste manier van tekenen is. Of misschien wil je wel weten hoe je een bepaald onderdeel aanmaakt in de imos database. Met de hulp van onze online support kan je een korte vraag stellen en snel weer door met je project. Onze klanten ervaren deze werkwijze als leerzaam en nuttig. 

SUPPORT OP AFSTAND

Voordelen Online support

Veilig

Alleen jij kan mij de verbinding geven tot jouw computer. Je kan altijd meekijken en op elk moment de verbinding weer stoppen. Dat geeft vertrouwen!

Direct

De helpdesk support is in een minuut opgestart. We bellen, geven de codes aan elkaar door en we kunnen beginnen. Je hebt dus vrijwel direct support voor jouw CAD CAM project

Betaalbaar

Geen dure consultants. Geen reiskosten. Je vraagt alleen wat je wil weten en daarna hang je de telefoon op. Hierdoor hou je de kosten in de hand. En dat werkt in jouw voordeel. 

Bel nu. Ik help je graag.

0031- 6 1202 5497

Liever gebeld worden? Dat kan ook.

Laat een berichtje achter in het contactformulier hieronder. 

Veelgevraagde support onderwerpen

Hieronder lees je de onderwerpen waar KijkOpKasten met regelmaat mee helpt. Ook als je geen onderhoudscontract hebt. Je betaald een vast laag tarief.

iXCAM: hoe maak ik een bewerkingsprincipe aan

Het aanmaken – of bewerken – van een bewerkingsprincipe binnen imos iX CAM is voor elke gebruiker zelf te doen. Maar soms wordt het een stapje ingewikkelder. Denk bijvoorbeeld aan het zagen of frezen van verstekken of het maken van een lamello verbinding. Of wat dacht u van het aansturen van een machine component?

iX CAD: hoe kan ik mijn kasten doorbouwen?

Na de komst van imos iX 2017 is het plaatsen van de meubels veranderd. Deze wijziging werd wat verder aangepast in iX2019. Dit betekent dat sommige gebruikers op zoek zijn naar de beste manier van het plaatsen van kasten. Ik leg het jje graag uit. Of kijk even naar de video

Kan je mijn website koppelen aan imos iX?

Na de komst van imos iX 2017 is het plaatsen van de meubels veranderd. Deze wijziging werd wat verder aangepast in iX2019. Dit betekent dat sommige gebruikers op zoek zijn naar de beste manier van het plaatsen van kasten. Ik leg het jje graag uit. Of kijk even naar de video

Hoe kan ik de software updaten?

De makers van imos brengen met regelmaat een software-update uit. Deze installeer ik graag voor je. Of dit nu één van de maandelijkse patches is of een upgrade. Uiteraard heb je hiervoor wel een onderhoudscontract voor nodig bij jouw softwareleverancier. Liever zelf doen? Met deze video vertel ik de stappen. (Op eigen risico). 

iX CAD: hoe kan ik werken met lade vulstukken?

Een vraag die regelmatig opduikt. Hoe kan ik werken met lade passtukken? KijkOpKasten maakte een oplossing die zonder veel moeite werkt met uw bestaande laden. 

iX CAD: hoe maak ik een greeploze keuken?

De greeploze keuken is ook in imos iX gewoon mogelijk. Er zijn diverse oplossingen die imos ‘out of the box’ levert. Ik heb een variant bedacht die niet alleen flexibel qua maat is maar ook in uitvoering. Zo heb ik speciaal voor de Belgische markt de houten greeplijst uitgewerkt als totaaloplossing. Bekijk de video op youtube voor inspiratie. 

iX CAD: Rapporten

Er zijn allerlei rapportages te bedenken die informatie geeft aan productie, assemblage of klant. Deze zijn volledig op maat te bouwen met gegevens, afbeeldingen et cetera. Ik denk graag met u mee om dit op maat te maken.  Of misschien heb ik al een rapport voor uw wensen?

iX CAD: Hoe werkt een samengesteld paneel?

Met een samengesteld paneel maakt een imos iX gebruiker de meest uiteenlopende elementen. Of dit nu een opgedikt paneel is of een kaderdeur. Samengestelde panelen kunnen allerlei vormen aannemen. Ook communicatie naar de productie is van belang. KijkOpKasten maakt graag een rapport op maat om productie van de juiste gegevens te voorzien. 

Ik maak met regelmaat video’s van een onderwerp. Hier zie je een video van het maken van een samengesteld paneel.