Online support imos iX

Online Remote support imos iX

KijkOpKasten biedt ‘Online Remote Support’. Met de support applicatie ondersteun ik imos iX klanten tegen betaalbare tarieven. Al vanaf 10 euro per 10 minuten help ik jou met vragen over de imos iX software. Ik heb meer dan 13 jaar ervaring met deze software. Zo kan ik vrijwel elk vraagstuk oplossen. 

Remote support is (helpdesk) hulp op afstand. Ik neem als het ware jouw computerscherm over terwijl jij meekijkt. Zo laat ik precies zien hoe iets werkt of – indien gewenst –  op afstand de gevraagde zaken uitvoeren. 

imos ix support online helpdesk

Remote Support.

Heb je een vraag en krijg je dit niet opgelost? Ik help je graag met mijn hulp op afstand applicatie.

Support via de zogenaamde remote desktop verbinding toont mij jouw scherm zoals jij dat ook voor je ziet. Zo kan ik je snel ondersteunen met vrijwel elk vraagstuk.

Makkelijk. Snel. Betaalbaar.
Gebruik van Remote Support kost €10,- per 10 minuten*.

Direct inbellen voor imos iX support? Kom nu in contact!

Wil je direct weten of ik je nu kan helpen? Stuur dan een ‘ WhatsApp‘  bericht via deze website of bel.  Vervolgens download je de ‘Online Remote support’  applicatie van de website om mij toegang te verlenen tot jouw computer. 

Dit kan je doen via het kader aan de linkerzijde van deze pagina. Zodra ik het bericht gelezen heb probeer ik zo spoedig mogelijk een tijdstip te communiceren of ik bel direct even terug.

Support op maandag.

Kleine vraag? Boek support op maandag.

Het inboeken van support werkt op basis van een afspraak. Die maak je makkelijk en snel via het boekingsysteem op de pagina 'Afspraak maken'. Elke maandag zijn tijdsblokken van één uur te reserveren. Je kan ook een dagdeel of dag bij mij boeken. Ook dit doe je via mijn online agenda. Dit kan van dinsdag t/m vrijdag.

Elke maandag. Per uur te boeken.

Vanaf 08:00 uur tot 17:00 uur kunt u kleine vragen stellen op maandag. Hier boekt u simpelweg een uur support. Zo nemen we de tijd voor elkaar.

Online helpdesk support imos iX

GEWOON ZONDER ONDERHOUDSCONTRACT

Zit je met vragen die niet door jouw softwarepartner kunnen worden beantwoord? Of heb je een vraag welke niet onder het onderhoudscontract valt?  Ook hiervoor kan KijkOpKasten je partner zijn.

Meestal betreft dit vragen met betrekking tot nieuwe wensen.

KijkOpKasten mag jou helpen met alle voorkomende vragen die met het imos iX programma te maken hebben. Denk aan software en installatie, meubelconstructie, CAD/CAM en dergelijke. KijkOpKasten werkt niet met onderhoudscontracten. Je kunt dus altijd bij ons terecht. 

begeleiding door Alexander zelf

Het 10 minuten gesprek

KijkOpKasten houdt het graag simpel. Daarom hanteer ik aantrekkelijke tarieven om helpdesk support voor de imos CAD CAM software voor iedereen bereikbaar te houden. Ik introduceerde het zogenaamde ’10 minuten gesprek’. Dit omdat de meeste kleine vragen binnen tien minuten kunnen worden opgelost. Duurt het beantwoorden van de vraag onverhoopt langer? Geen probleem. In dit geval betaalt u  een veelvoud van het tarief voor 10 minuten. (tot maximaal 60 minuten). Ook betaalt u geen reiskosten of opstartkosten. Een volledig overzicht van onze tarieven is op deze pagina te lezen.

 

Bepaal je aanvliegroute

Even brainstormen? Maak gebruik van mijn online support oplossingen.

Veel beginnende gebruikers van de imos iX CAD CAM software willen soms even brainstormen wat de beste manier van tekenen is. Of misschien wil je wel weten hoe je een bepaald onderdeel aanmaakt in de imos database. Met de hulp van mijn online support kan je een korte vraag stellen en snel weer door met je project. Mijn klanten ervaren deze werkwijze als leerzaam en nuttig. 

SUPPORT OP AFSTAND

Voordelen Online support

Veilig

Alleen jij kan mij de verbinding geven tot jouw computer. Je kan altijd meekijken en op elk moment de verbinding weer stoppen. Dat geeft vertrouwen!

Direct

De helpdesk support is in een minuut opgestart. We bellen, geven de codes aan elkaar door en we kunnen beginnen. Je hebt dus vrijwel direct support voor jouw CAD CAM project

Betaalbaar

Geen dure consultants. Geen reiskosten. Je vraagt alleen wat je wilt weten en daarna hang je de telefoon op. Hierdoor hou je de kosten in de hand. En dat werkt in jouw voordeel. 

Bel nu. Ik help je graag.

0031- 6 1202 5497

Liever gebeld worden? Dat kan ook.

Laat een berichtje achter in het contactformulier hieronder. 

Veelgevraagde support onderwerpen

Hieronder lees je de onderwerpen waar KijkOpKasten met regelmaat mee helpt. Ook als je geen onderhoudscontract hebt. Je betaald een vast laag tarief.

iXCAM: hoe maak ik een bewerkingsprincipe aan

Het aanmaken – of bewerken – van een bewerkingsprincipe binnen imos iX CAM is voor elke gebruiker zelf te doen. Maar soms wordt het een stapje ingewikkelder. Denk bijvoorbeeld aan het zagen of frezen van verstekken of het maken van een lamello verbinding. Of wat dacht je van het aansturen van een machine component?

iX CAD: hoe kan ik mijn kasten doorbouwen?

Na de komst van imos iX 2017 is het plaatsen van de meubels veranderd. Deze wijziging werd wat verder aangepast in iX2019. Dit betekent dat sommige gebruikers op zoek zijn naar de beste manier van het plaatsen van kasten. Ik leg het je graag uit. Of kijk even naar de video

Kan je mijn website koppelen aan imos iX?

Na de komst van imos iX 2017 is het plaatsen van de meubels veranderd. Deze wijziging werd wat verder aangepast in iX2019. Dit betekent dat sommige gebruikers op zoek zijn naar de beste manier van het plaatsen van kasten. Ik leg het je graag uit. Of kijk even naar de video

Hoe kan ik de software updaten?

De makers van imos brengen met regelmaat een software-update uit. Deze installeer ik graag voor je. Of dit nu één van de maandelijkse patches is of een upgrade. Uiteraard heb je hiervoor wel een onderhoudscontract voor nodig bij jouw softwareleverancier. Liever zelf doen? Met deze video vertel ik de stappen. (Op eigen risico). 

iX CAD: hoe kan ik werken met lade vulstukken?

Een vraag die regelmatig opduikt. Hoe kan ik werken met lade passtukken? KijkOpKasten maakte een oplossing die zonder veel moeite werkt met jouw bestaande laden. 

iX CAD: hoe maak ik een greeploze keuken?

De greeploze keuken is ook in imos iX gewoon mogelijk. Er zijn diverse oplossingen die imos ‘out of the box’ levert. Ik heb een variant bedacht die niet alleen flexibel qua maat is maar ook in uitvoering. Zo heb ik speciaal voor de Belgische markt de houten greeplijst uitgewerkt als totaaloplossing. Bekijk de video op youtube voor inspiratie. 

iX CAD: Rapporten

Er zijn allerlei rapportages te bedenken die informatie geeft aan productie, assemblage of klant. Deze zijn volledig op maat te bouwen met gegevens, afbeeldingen etcetera. Ik denk graag met je mee om dit op maat te maken.  Of misschien heb ik al een rapport beschikbaar voor je wensen?

iX CAD: Hoe werkt een samengesteld paneel?

Met een samengesteld paneel maakt een imos iX gebruiker de meest uiteenlopende elementen. Of dit nu een opgedikt paneel is of een kaderdeur. Samengestelde panelen kunnen allerlei vormen aannemen. Ook communicatie naar de productie is van belang. KijkOpKasten maakt graag een rapport op maat om productie van de juiste gegevens te voorzien. 

Ik maak met regelmaat video’s van een onderwerp. Hier zie je een video van het maken van een samengesteld paneel.