Welkom in de imos iX Shop

In de shop van KijkOpKasten zijn diverse items te vinden die u als imos iX gebruiker kan gebruiken. Hier verzamelen we artikelen die u kan kopen om uw imos iX database slimmer te maken. Ook bieden we trainingen aan die gebruikers van de software helpen om de software te leren gebruiken. Op alle downloads die u via onze shop koopt heeft u de mogelijkheid om deze gratis te laten installeren.

Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Koop imos iX imports voor een slimme database

Bedrijven kochten in het verleden een lege imos database. Het voordeel van deze methode was dat een database op maat kon worden ingericht. Zo konden bedrijven precies aanmaken wat ze ook daadwerkelijk zouden gaan gebruiken. Anno 2020 zien we steeds meer mogelijkheden waarbij de de kracht van het platform beter kunnen inzetten. Daarom maakt KijkOpKasten sinds 2020 imports voor het upgraden van uw oudere imos database. Zo hoeft u niet zelf dagenlang te spenderen om dit zelf aan te maken en kunt u snel weer door.

In de sectie imos iX download zijn deze imports te vinden. Met een import gekocht via de KijkOpKasten webshop wordt het beschreven artikel aangemaakt in uw database. KijkOpKasten helpt gebruikers bij installatie wanneer dit niet zelf lukt. Eventueel kunnen kopers ook gebruik maken van onze online support. Met deze support kunnen we afwijkende eigenschappen worden aangemaakt of extra functionaliteiten worden aangeboden. Hiervoor betaald de koper het gebruikelijke aantrekkelijke tarief.

Dromen worden werkelijkheid

Het is mogelijk om een verzoek te doen tot het maken van een gewenste artikel. Denk hierbij aan zaken die u graag in de database zou willen terugzien maar u niet weet hoe dit aan te maken. Wij hanteren altijd aantrekkelijke tarieven. Omdat wij werken voor vele klanten kunnen we goed inschatten welke items er meer verkocht zouden kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om de tarieven van de imports een stuk aantrekkelijker te maken dan als wij de items ter plekke (en alleen voor uw database) moeten programmeren.

Rapport op maat

Altijd al een rapport op maat willen laten maken? Stel de vraag. Wellicht is deze al vaker gesteld en bieden we deze binnenkort via onze webshop aan. Op dit moment hebben we opdracht gekregen voor het aanmaken van diverse rapportages. Deze zullen we daarna via onze website aanbieden zodat onze klant maar ook u gebruik kan maken van deze voordelen.

Shop imos iX trainingen

Met de imos iX trainingen is het mogelijk om uzelf of een nieuwe medewerker te trainen via thuisstudie. KijkOpKasten investeerde in het maken van kwalitatief goede video’s waarbij de functies van de software stap voor stap zijn toegelicht. Op deze manier is het mogelijk om zelfs thuis al te kunnen studeren. Als je een online training hebt gevolgd krijg je een imos iX certificaat voor je deelname.

Maak je data beschikbaar voor imos iX

Voor de toeleverancier

Bent u toeleverancier? Ook dan is het mogelijk om uw items in de webshop van KijkOpKasten aan te bieden! Kom in contact om de mogelijkheden met ons te bespreken. U bereikt de Nederlandse en Belgische markt van interieurbouwbedrijven die het imos iX programma gebruiken. Het voordeel van het aanbieden van een catalgous via onze website is dat bedrijven eerder geneigd zijn uw producten toe te passen dan wanneer de producten niet in het programma imos iX staan.

imos iX iFurn

Wilt u een grotere markt bereiken? Dan is het ook mogelijk om u aan te sluiten bij iFurn. Dit platform voor meubelbeslag en materialen wordt wereldwijd aangeboden bij meer dan 40000 bedrijven wereldwijd. Bedrijven werkend met imos iX downloaden en installeren met enkele klikken het gewenste item om te gebruiken in de 3D meubels. Bekende beslagfabrikanten en plaatmateriaalleveranciers als Blüm, Hettich, Häfele, Grass, Egger en vele andere gingen u al voor.

 

lade uitvulling uitvulstuk