Winkel

DE KIJK OP KASTEN WEBSHOP

Welkom in de imos iX Shop

In de shop van KijkOpKasten vind je diverse items, om als imos iX gebruiker je imos iX database slimmer te maken. Ook bied ik trainingen aan om de software te leren gebruiken. Op alle downloads die je via onze shop koopt heb je de mogelijkheid om deze gratis te laten installeren.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Koop imos iX imports voor een slimme database

Bedrijven kochten in het verleden een lege imos database. Het voordeel van deze methode was dat een database op maat kon worden ingericht. Zo konden bedrijven precies aanmaken wat ze ook daadwerkelijk zouden gaan gebruiken. Anno 2020 zien we steeds meer mogelijkheden waarbij de de kracht van het platform beter kunnen inzetten. Daarom maakt KijkOpKasten sinds 2020 imports voor het upgraden van uw oudere imos database. Zo hoef je niet zelf dagenlang te spenderen om dit zelf aan te maken en kan je snel weer door.

In de sectie imos iX download zijn deze imports te vinden. Met een import gekocht via de KijkOpKasten webshop wordt het beschreven artikel aangemaakt in uw database. KijkOpKasten kan helpen bij de installatie.Eventueel kunnen kopers ook gebruik maken van mijn online support. Met  support kunnen afwijkende eigenschappen worden aangemaakt of extra functionaliteiten worden aangeboden. Hiervoor betaalt de koper het gebruikelijke aantrekkelijke tarief.

Dromen worden werkelijkheid

Het is mogelijk om een verzoek te doen tot het maken van een gewenst artikel. Denk hierbij aan zaken die je graag in de database zou willen terugzien maar waarvan je niet weet hoe dit aan te maken. Ik hanteer altijd aantrekkelijke tarieven. Omdat ik werk voor vele klanten kan ik  goed inschatten welke items er meer verkocht zouden kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om de tarieven van de imports een stuk aantrekkelijker te maken dan als  de items ter plekke (en alleen voor uw database) geprogrammeerd moeten worden.

Rapport op maat

Altijd al een rapport op maat willen laten maken? Stel de vraag. Wellicht is deze al vaker gesteld en bied ik deze binnenkort via mijn webshop aan. Op dit moment heb ik opdracht gekregen voor het aanmaken van diverse rapportages. Deze zal ik daarna via mijn website aanbieden zodat mijn klant, maar ook u, gebruik kan maken van deze voordelen.

Shop imos iX trainingen

Met de imos iX trainingen is het mogelijk om jezelf of een nieuwe medewerker te trainen via thuisstudie. KijkOpKasten investeerde in het maken van kwalitatief goede video’s waarbij de functies van de software stap voor stap zijn toegelicht. Op deze manier is het mogelijk om zelfs thuis al te studeren. Als je een online training hebt gevolgd krijg je een imos iX certificaat voor je deelname.

Maak je data beschikbaar voor imos iX

Voor de toeleverancier

Ben je toeleverancier? Ook dan is het mogelijk om jouw items in de webshop van KijkOpKasten aan te bieden! Kom in contact om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt de Nederlandse en Belgische markt van interieurbouwbedrijven die het imos iX programma gebruiken. Het voordeel van het aanbieden van een catalogus via de website is dat bedrijven eerder geneigd zijn jouw producten toe te passen dan wanneer de producten niet in het programma imos iX staan.

imos iX iFurn

Een grotere markt bereiken? Het is mogelijk om je aan te sluiten bij iFurn. Dit platform voor meubelbeslag en materialen wordt wereldwijd aangeboden bij meer dan 40.000 bedrijven. Bedrijven werkend met imos iX downloaden en installeren met enkele klikken het gewenste item om te gebruiken in de 3D meubels. Bekende beslagfabrikanten en plaatmateriaalleveranciers als Blüm, Hettich, Häfele, Grass, Egger.  Velen gingen je al voor.

 

Leveranciers via KijkOpKasten webshop

lade uitvulling uitvulstuk