Werkzaamheden

KijkOpKasten wordt vaak ingeschakeld voor de volgende imos werkzaamheden. . Op deze pagina zijn meer voorbeelden te vinden met meer informatie na het aanklikken van de link. Ik ben officieel imos Partner. Dit betekent dat ik de volgende werkzaamheden kan uitvoeren:

imos iX Training & cursus

Het trainen van uw medewerkers zorgt ervoor dat zij de nieuwe functies begrijpen en op de juiste manier weten toe te passen. Het volgen van een imos iX cursus is  mogelijk vanaf een dag. Kijk Op Kasten biedt indien gewenst ook trainingen aan in de avonden! 

Lees meer

Engineering & Tekenwerk

Heeft u een tijdelijke imos iX tekenaar nodig? Een vacature?  Of wilt u de database op de juiste wijze inrichten? Kijk Op Kasten biedt hulp op deze vlakken!  Ik heb meer dan 13 jaar ervaring met de imos software en kan mij snel aanpassen aan de klant. 

Lees meer

Consultancy & begeleiding imos iX

Bestaande imos iX gebruikers komen verder door blijvend te investeren in het verder uitbouwen van kennis en ontwikkeling van de software. Huur mij in als adviseur voor uw bedrijfsprocessen of laat uw bestaande database uitbreiden om slimmer te kunnen werken.

Lees meer

Installatie & Updates

KijkOpKasten helpt met het installeren van uw imos iX software op computer en/of server of met het uitvoeren van de laatste software-updates. In veel gevallen kan dit online. 

Lees meer.  

Analyse & Advies

Bent u interieurbouwbedrijf, schrijnwerker of produceert u meubels van plaatmateriaal? KijkOpKasten denkt graag mee in uw productieproces op het gebied van software met ons ‘Vraag antwoord’ principe.

CAM iX: postprocessor voor CNC & boorstraten

KijkOpKasten heeft veel ervaring in het aansturen van uw (CNC) houtbewerkingsmachines in de productie. Middels CAD CAM software van imos iX of… daarbuiten.  Wij installeren postprocessors en richten deze in voor de gewenste productie workflow.

imos Plan of NET XML

Voor diverse klanten maak ik de imos Plan of imos NET configurator. Met deze configurators tekent u geen kasten meer maar klikt u deze simpelweg in elkaar door het maken van keuzes. 
 Het schrijven van XML bestanden en het aanmaken van meubelbibliotheken in imos iX CAD behoort tot de mogelijkheden. 

Lees meer

Online support

KijkOpKasten levert tegen een betaalbaar tarief online support.  Via onze Remote Support Software loggen we via een beveiligde verbinding in op uw computer om mee te kijken. Een project wat niet kan wachten? Of een vraag die niet onder uw support van uw leverancier valt? KijkOpkasten komt te hulp! Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina. 

Lees meer

Webshops & configurators

Ik ben actief met het ontwikkelen van een online webconfigurator. 

kijkopkasten imos partner

KijkOpKasten imos Partner

KijkOpKasten is imos Partner. Dit betekent dat ik je kan ondersteunen met alle softwareoplossingen die het bedrijf imos AG, Herford Duitsland kan aanbieden.  

Werkzaamheden als imos Partner

Bovenstaande diensten hebben allemaal betrekking op ondersteuningswerkzaamheden. KijkOpKasten levert niet de imos software. U huurt ons in als onafhankelijke adviseur, trainer, engineer of voor de (her)implementaties. In sommige gevallen begeleiden wij potentiële klanten bij het aankoopproces.