Werkzaamheden

WERKZAAMHEDEN

Wat kan ik voor jullie betekenen?

KijkOpKasten wordt vaak ingeschakeld voor de volgende imos werkzaamheden.  Op deze pagina zijn voorbeelden te vinden met meer informatie na het aanklikken van de link. KijkOpKasten is imos Partner. Dit betekent dat ik de volgende werkzaamheden kan uitvoeren.

imos iX Training & cursus

Het trainen van medewerkers zorgt ervoor dat zij de nieuwe functies begrijpen en op de juiste manier weten toe te passen. Het volgen van een imos iX cursus is  mogelijk vanaf een dag. Kijk Op Kasten biedt indien gewenst ook trainingen aan in de avonden! 

Lees meer

Engineering & Tekenwerk

Heb je tijdelijke een  imos iX tekenaar nodig? Een vacature?  Of wil je de database op de juiste wijze inrichten? Kijk Op Kasten biedt ook hulp op deze vlakken!  Ik heb meer dan 13 jaar ervaring met de imos software en kan mij snel aanpassen aan de wensen van de klant. 

Lees meer

Consultancy & begeleiding imos iX

Bestaande imos iX gebruikers komen verder door blijvend te investeren in het verder uitbouwen van kennis en ontwikkeling van de software. Huur mij in als adviseur voor jullie bedrijfsprocessen of laat de bestaande database uitbreiden om slimmer te kunnen werken.

Lees meer

Installatie & Updates

KijkOpKasten helpt met het installeren van je imos iX software op computer en/of server of met het uitvoeren van de laatste software-updates. In veel gevallen kan dit online. 

Lees meer.  

Analyse & Advies

Heb je een interieurbouwbedrijf, ben je schrijnwerker of produceer je meubels van plaatmateriaal? KijkOpKasten denkt graag mee in het productieproces op het gebied van software met ons ‘Vraag antwoord’ principe.

CAM iX: postprocessor voor CNC & boorstraten

KijkOpKasten heeft veel ervaring in het aansturen van uw (CNC) houtbewerkingsmachines in de productie. Middels CAD CAM software van imos iX of… daarbuiten.  Ik installeer postprocessors en richt deze in voor de gewenste productie workflow.

imos Plan of NET XML

Voor diverse klanten maak ik de imos Plan of imos NET configurator. Met deze configurators teken je geen kasten meer, maar klik je deze simpelweg in elkaar door het maken van keuzes. 
 Het schrijven van XML bestanden en het aanmaken van meubelbibliotheken in imos iX CAD behoort tot de mogelijkheden. 

Lees meer

Online support

KijkOpKasten levert tegen een betaalbaar tarief online support.  Via mijn Remote Support Software log ik via een beveiligde verbinding in op jouw computer om mee te kijken. Een project wat niet kan wachten? Of een vraag welke niet onder het support van je leverancier valt? KijkOpkasten komt te hulp! Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina. 

Lees meer

Webshops & configurators

Ik ben actief met het ontwikkelen van een online webconfigurator. 

kijkopkasten imos partner

KijkOpKasten imos Partner

KijkOpKasten is imos Partner. Dit betekent dat ik je kan ondersteunen met alle softwareoplossingen die het bedrijf imos AG, Herford Duitsland kan aanbieden.  

Werkzaamheden als imos Partner

Bovenstaande diensten hebben allemaal betrekking op ondersteuningswerkzaamheden. KijkOpKasten levert niet de imos software. Je huurt mij in als onafhankelijke adviseur, trainer, engineer of voor de (her)implementaties. In sommige gevallen begeleid ik potentiële klanten bij het aankoopproces.